Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till min värld!

Vad den nu är värd
Har ingen verklighetsförankring kvar alls
Är helt ute och cyklar
Är ute och cyklar öra över hals
Springer ifrån allt och alla så fort jag får en chans
blyg som jag är
Ja, jag försvinner spårlöst någonstans där i dimman mitt över Amazonas
Mitt där i djungeln så lär ingen sakna mig
Och nu när jag sen har trillat ner för en gyttjepöl så vet jag inte hur jag ska ta mig upp, eftersom jag inte kan simma
Kvicksand!

Välkommen till min värld!
Vad den nu är värd……..

Ken Cassel
30/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-30 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel