Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll så har jag varit duktig!

Inget snack om den saken
Vill inte gärna skryta
Koka mig själv i en gryta
Men har nu försökt att skriva ner så många känslor som möjligt
Alla möjliga känslor som klappar för varje andetag i mitt hjärta
Allt annat är löjligt
Allting annat ger mig bara smärta
Om jag inte får någon luft så kommer jag att sjunka ner i min soffa och bli fet och svag
Kommer inre att orka någonting
Inte ens orka skriva ner någonting alls……

Ikväll så har jag varit duktig!
Skrivit tio alster
Försökt att dela med mig av alla de känslor som jag går och bär på
Älskar dig min lilla, Henrietta
Försökt att dela med mig till dig med
Du som läser detta har jag bara en sak att säga till
What ever!
Jag älskar dig!
En dag kanske vi två kan bli som bästa kompisar!
Gott nytt år på dig och God fortsättning!
Om inte så lämna mig ifred
Orkar inte att tjafsa......

Med vänlig hälsning!

Ken Cassel
30/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-30 17:22



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Må du kliva stadigt in i 2010 min vän! Å må nästa år blir alldeles underbart :)

Kram!
2009-12-30

  anits VIP
Ett riktigt GOTT NYTT ÅR till dig
2009-12-30

  Blåbäret
Gott slut och Gott nytt Ken
2009-12-30

    baruk
Varm och fin text. GOTT NYTT poesiÅR, Ken!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel