Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
&%/&=)(=&%#¤¤%&/()=?`=)(/%¤&/()==)/(&%#/()&=?


En cigarett och du är ett minne blott.

Vi öppnar grinden tillsammans,
kom ta min hand.

Vi vandra tryggt med varandra.
Vi är som i ett annat land.

En trädgård fylld av våra minnen?
En känsla av sorg varje sekund, som timme.

Den var så färgglad en gång,
den var fylld av vinden och fågelsång.

Var försvann dess färgglada prisma?
Var doldes dess underbara karisma?

Löven på träden är vissna,
skräcken och kontrasten får mig att hissna.

Trädet vi ristade in vårat band är dött,
så dränks nu kärleken i blodrött.

Varje sten i murarna,
åt blommorna vi byggt opp, faller isär.
Det finns inget för oss kvar att hämta,
förutom dess dunkla misär.

Vi lämnar allt detta bakom oss för gott.
För mig är det bara en cigarett,
sen ett minne blott.




Bunden vers (Rim) av Andreas Widell
Läst 827 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-12-30 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En cigarett när den smakar som bäst!! Väldigt bra rimmat ;)
2018-12-25

    Szpielmann
Faaan vad bra du är! Du sätter ord på mina TANKAR, människa!
2012-10-15

    svarta ängeln
Gillar
2011-12-19

    vilgot hellros
riktigt bra!
2010-10-14

  frantic
tough guy..
and i love you
2010-01-31

  malin...
Hatar egentligen rim, men du har lyckats hitta de perfekta orden...och att de sedan rimmar känns mer som en snygg tillfällighet än att det eftersträvats. Slutet...ja det är helt enkelt brutalt bra.
2010-01-27

  stenen/ Yv Ericsson
fan så bra du är! måste läsa mer efter jag vart i tvättstugan.
2009-12-31

  TheDouche
Iskallt avslut... värt en ovation
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell