Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skriver jag till dig som ett försök att ge tillbaks av den där energin du ger mig!<3


Min skål till en vän!

När livet blev lite svårare så dyker hon upp. Superkvinnan, styrd, stadig, en aning hurtig. Sån är hon, superkvinnan. Att vara hennes vän är oerhört tacksamt. Det ger mig ett lugn, att ha en så omtänksam människa som henne till en vän är näst intill helt sinnes. Trodde liksom inte att sådana människor fanns på riktigt. Hon är verkligen superkvinnan. Hon håller hus och jobb, familj och vänner. Ett riktigt energiknippe, en kämpe, vardagshjälte. Ja hon är lite av en idol för mig. Sån är hon världens bästa Annie.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Widell
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-06 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell