Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen lyser upp i den kalla kvällen

Det är lätt att hitta vägen hem
när man har månen som sällskap
på min promenad med hunden
det känns ganska tryggt när
månen lyser upp i denna mörka
kalla kväll

Så med månen som sällskap
så hittar jag lättare hem annars
är det alldeles svart i vårat lilla
samhälle när man ska ta sig en
promenad med hunden i den
mörka kalla kvällen

Så månen lyser stolt här ute
i den kalla mörka kvällen nöjd
med mitt sällskap traskar jag
och min hund åter hem igen
in i husets varma trygga vrå




Fri vers av Ann-christin
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-30 22:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Så underbart det låter med en månskenspromenad
med hunden
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin