Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00:10 2009

sista dagen på året tickar sakta in

ingen tid att förlora sig i nostalgi

blickar framåt mot en ny tid

en ny chans

 

fortsatt liv

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 00:19



Bookmark and Share


  Blåbäret
håller fullständigt med
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP