Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring, fåniga hjärta, spring

 

 

 

kanske borde jag springa härifrån
bort från allt
bort från dig
trots att jag inte vill något hellre
än att stanna
men jag har inget du behöver och vill ha längre

en gång i tiden så hade jag nog chansen
att få bli den som håller dig i handen
men jag missade den
jag var vilsen
och någon annan tog platsen
bredvid dig
den som skulle varit min egentligen

ja, jag borde kanske springa härifrån
för det vore alltför svårt att stanna
och dölja kärleken i mitt hjärta
det vore en omöjlighet för mig
för du finns i mina tankar
alla dagar och nätter
och varje gång vi talas vid
vill jag inget hellre
än att skrika ut sanningen
om mina känslor för dig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-31 05:12



Bookmark and Share


  mLite
Berörande, verkligen fint.
2010-01-03

  Anna*
Stark text och jag tänker från en kvinnas perspektiv att det skulle vara välkommet ... svårt och tungt men avgörande för ett förhållandes överlevnad ... att prata och prata och prata och hitta lösningar som båda kan vara nöjda med. Diktarjagets smärta är uppenbar. Berör
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP