Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är det ju......


"2009 - Sista Dagen !"

Sista Dagen
Lite ont i
magen
bra bit till
sarkofagen
tror jag väl
har mina skäl


Sista Dagen
Snart summerar man
om man vill och kan
plus och minus
vinst och förlust

Sista Dagen
Vilket gladde ?
Vilket tyngde ?
Hur man hade ?
Vem sig brydde ?

Sista Dagen
Rensa Samvetet
gör det medvetet
t.o.m envetet
Värsta Helvetet !

Sista Dagen
Vem tog DJÄVULSPRISET?
Vem blev ÅRETS GUD ?
DET jag presenterar
på det här viset
har Ni några Bud ?

Sista Dagen
Vi höres ikväll
om de båda Prisen
Det kan bli en Skräll !

---------------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska