Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt jag kan frambringa just nu..hoppas att liiiiite glada tankar kommer snart också...


hans falska stomatolleende...

jag hatar honom
och önskar jag
någon död
eller långt bort
så vore det
den mannen
som hånar
och psykar
och gör allt
i sin makt
för att bryta
ned mig
och min
familj

men han vet
inte vem
han leker med
och trots att
jag kan verka
mjuk utanpå
så har jag
ett inre av
stål
och slår tillbaka
hur ont det än gör

att förlora en
dröm
en verklighet
utan rosa ludd
och fluff å piff
är bra mycket
bättre än
den falskhet
otrygghet

hets hat

oro

och allt ont
han står för
med sitt
stomatolleende och
falska ansikte utåt
mot alla
utom mig/oss....




Fri vers av firefire
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-31 16:50



Bookmark and Share


  firefire
den är helt privat denna,så ta inte åt er eller tro nåt annat.detta är en del av mitt liv som jag delar med mig av..inget annat,på gott och ont!
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire