Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott slut och Gott Nytt År

Vill nu skriva några rader
för det är ju sista gången
för detta år så önskar alla
mina vänner ett gott slut
och gott nytt år

Så nu får vi göra vad vi kan
för att det ska bli ett bra
nytt år i denna kalla
nyårs natt man redan
hör och ser raketerna
blandas i oändliga färger

Väldigt vackert att titta på
men själv är jag lite raket
rädd så jag skådar dom
inne i från fönstret så
nu skall jag vänta in
tolvslaget skål på er alla
glada för jag skålar bara
i lite cola så imorgon mår
jag bra




Fri vers av Ann-christin
Läst 311 gånger
Publicerad 2009-12-31 23:41



Bookmark and Share


  anits VIP
GOTT NYTT ÅR önskar jag dig
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin