Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år

 

 

 

ett nytt år
ett helt jävla nytt decennium
men ingenting är förändrat
nej allt är likadant
mitt hjärta ropar fortfarande
efter dig

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-01 00:40



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Evig kärlek.. den gör ont..
2010-01-01

  malin...
Frustrerande...
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP