Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora potatiskoket är igång



Det stora potatiskoket är igång
Det är massor med heta potatisar
Som liksom finns överallt
Alla makthavare klär sej med grillvantar
Inte en utan två

Valhänta och okänsliga
Försöker de dölja potatisarna i vantarna
Tills de svalnat
Tror man att de svalnar så lätt
Eller så fort…

Och under tiden….
Får de inget annat heller
Ur händerna….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-01 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO