Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd hatt



Röd hatt
Röda långa stövlar
Röda handskar långt upp på armarna

Strängt taget
Är det allt du behöver
För att få mej på fall

Eller 99,9% av det manliga släktet
På fall




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-01 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO