Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar vid förra årets död och det nya 2010 års födelse




Föda ett år

Jag föds

i glam och förskräckelse

färgerna fyller

mattan är snö

 

då ser jag dem komma

i tystnad och ljus

himlen motar flingor

plogande mur

 

de driver med skeppen

som fyrar från väster

lyser min början

och tågande slut




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-01 16:00



Bookmark and Share


  walborg
Dynamiskt och spännande - återigen härliga naturbilder - tack!
2010-01-04

  Michaela Dutius
Ett originellt perspektiv på det nya året....som någom som förskräcks av välkomsthälsningarna
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö