Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Papillon antyder i en haiku att han kört i diket... med denna senruy vill jag ila till hjälp


En vän i diket


I diket en vän
och snön faller över allt

vänskapen tinar




Bunden vers (Haiku) av halmstrå
Läst 581 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-01 17:01



Bookmark and Share


    papillon
Varför har denna slunkit förbi mig?? Upp kom jag, med hjälp av vänner...........

Från diket hjälpte
vännernas värme och en
rejäl fyrhjulsdrift
2010-01-07

  Ronny Berk
gott med vänner som tinar dikesfallen; vältänkt och välformulerad senruy, ja !
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå