Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grisfösarkonsekvens


Konsekvenserna av Svanstedts grisfösningslösningar
Är att man inte får plåga djuren
Förlåt grisarna, nej förlåt hästarna
Med grisfösare

Det är förbehållet grisar
Att bli plågade med dessa ting..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2010-01-01 17:47



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja människan är den värsta skapelsen...
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO