Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung Åke abdikerar



Kung Åke
Har som egen spira
En pinne
En elektrisk pinne
Kallad grisfösare

Så ”spirituell” han är
Den fan…
Kung Åke med sin krona
På sned
Avundsjuka
Säger hans advokat….

Men piskan och spiran
Säger sitt om hur oerhört
Vidrig en travkusk kan vara
Man får väl hoppas att en sån blir avstängd
För alltid….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO