Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävligt överbetalda papegojor



Advokater
Är bara välbetalda
Nej förlåt
Djävligt överbetalda papegojor
Som upprepar det brottslingarna sagt
”oskyldig oskyldig oskyldig hahahahaha”
”ge mej en guldpeng så ljuger jag lite åt dej”
”hahahahahaha”

Lite som Quisling på sin tid
Om det Hitler och Goebbels sagt
Enligt välkänd Karl-Gerhards låt
Men med en viss skillnad
”polly vill ha pengar polly vill ha pengar”
Och då som nu så är det bara
De rika som har råd med pratande papegoja
”prata goja goja jajjajjaja”
”gör allt för pengar pengar jajjajajjaja”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO