Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rån i lagens namn


Fönsterkuvert från banken
Det borde inletts med att
”Vi har åter bestulit dej och 2 miljoner andra
på kostnader för betalning, expedtionstkostnader
samt allt annat vi kan hitta på och de små kronor du
ha kvar har vi till en del, snott dej på med”

forsättning:
”vi har inga samvetsbetänkligheter för våra direktörer
och andra ska ha sina bonusar, utanpå sina miljonlöner
och ju mer staten hittar på desto mer stjäl vi av er”

DET hade vart ett ärligt brev
Undertecknat med:
Svedbank, SEB, Handelsbanken, Nördea…
”Bankrånsavdelningen”
"Rån i lagens namn"

Vem säger att brott inte lönar sej?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger
Publicerad 2010-01-01 17:58



Bookmark and Share


  Kim VIP
Skriver under på detta! Och glöm inte AP-fondernas rånlån... o rånförvaltning.
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO