Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting, allt

Min motivation ligger på botten revet.
I en bur där någon skulle fångas.
Där fastade jag själv.
Av mig själv.

Skolans korridorer ger mig parasiter som äter.
Äter mig in på köttet.
Tuggar upp min gnista.

Skolans ord ekar.
Orkar inte att förklara för er längre.
Dra åt helvete med era mål och planer.

Jag vill bara leva mitt eget liv.
Inte må dåligt för att jag lever genom andras.
Jag kan inte längre.

Tre år av mardrömmar.
Tre år av magsår och migrän.
Fy fan vilket patetiskt sätt att leva.

Titta inte ner på mig.
Sköt er själva.
Ni betyder ingenting för mig.
Ingenting.
Ingenting.
Ingenting.




Fri vers av miss_me
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-10-25 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me