Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans i snö

 

 

 


jag blickade ut genom mitt fönster härom dagen
och jag såg något som är så främmande för mig
människor med léenden på läpparna
som gick hand i hand
och dansade i snön

jag drog ner min persienn
blev nog lite avundsjuk
och jag kunde inte hindra mig själv
från att sakna dig
och jag önskade så mycket
att du var här
hos mig

och jag undrade
vad du skulle göra
om det ringde på din dörr
och jag stod där
skulle du be mig att åka hem?
eller skulle du lé
och ta min hand
för att dansa i snön med mig?

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-01-01 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas hon är klok och dansar.
2010-01-11

  JessicaB
Härlig text :)
2010-01-04

  Acrobata-Isa92
Den var väldigt fin.
Men som sagt, man måste våga lite för att komma någon vart i livet.
2010-01-02

  AjBi
Ibland måste du våga - för att vinna.
Om inte annat så har du försökt och slipper undra hur det kunde ha gått.
2010-01-02

  annso.fie
Jag skulle i alla fall dansat i snön med dig!
2010-01-02

  thyra
Tror på det sistnämnda :) Rar och känslosam dikt!
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP