Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redaktionen jag älskar:

Tävlingar!

Kan ni inte vara gulliga
och utlysa en Limerickstävling?

Till påsk kanske...

Visst var detta ett mycket bra förslag,
som det inte går att säga nej till...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-01 21:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du vinner den helt säkert
2010-01-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
En Lindemann ifrån stad i öst
gav limerickerskan då en tröst
till förslag sa ej
ja, men ej heller nej
men Red. borde ta den till sitt bröst
2010-01-03

  Mr Lindemann VIP
En äcklig dagdrivare från Sala
kunde inte på ICA betala
hans pengar var slut
kassören ringde en snut
efter detta kunde dagdrivaren inte tala.
2010-01-03

  En strimma av guld
Du vår ide rika goa poet. Givetvis så vill väl denna redaktion ha en blandat utbud för att göra denna sida intressant, så förslaget borde väl ändå få en förankring i det idespridandet som du för. Jag håller tummarna.
2010-01-02

  limerick
God idé. Limericken har verkligen fått en renässans så det skulle sitta fint, helt i takt med tiden.
2010-01-02

  Lavinia Röd
Bra idé!!! Kanske försöker jag då knåpa ihop en själv för första gången i mitt liv?
2010-01-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Snälla Svenna
gör inte det...
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt