Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carmilla


Mina ögon sluts


och allt jag ser är du.



Hur jag längtar efter att få beröra


din lena hud igen.



I dina ögon


speglas övergivna himlars eld.



Dina salta tårar


stänker mitt hjärtas blod.



Dina kyssar bränner


som gift i mitt minne.




Allt jag vill är att se dina sorgsna ögon


innan gryningljuset kommer och för dig bort från mig.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-01 21:43



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Kan man ana moderskänslor i amorös tappning här?
2013-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Hett, passionerat och vackert.
2010-01-01

  Nina Nightwish
Vackert, sorgset..
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP