Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilith's sång


Lägg dig ned hos mig

men ge mig inte ditt hjärta.


Ge mig din kärlek

av fri vilja.


Gudomligheten flödar

i våra vener.


Låt dig uppslukas

av evighetens ljus.


När våra själar blir en

behöver vi ingen Gud.




Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 595 gånger
Publicerad 2010-01-01 22:11



Bookmark and Share


  Karl den store
Åh, så fin!
2010-04-03

  Larz Gustafsson VIP
Det där tyckte jag inte alls om.
Det sista.
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP