Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudna sånger

Drömmer vackra drömmar om förbjudna sånger
sitter och tittar ut över förödelsen
som ska vara mitt liv

inser att jag har missat allt
och att vägarna tillbaka 
har gått sönder

allting faller sakta ner
från min skalle
jag försöker fånga det
med mina trasiga fingrar
men allt når marken med
det kras som jag längtat efter

nu finns jag inte mer
för min existens 
var inte.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 02:06



Bookmark and Share


  Jenny-linnea
den här var väldigt fin, jag gillar dina texter.
2010-01-06

  blaite
Brabra
2010-01-03

    baruk
Jo, Din existens var - och ÄR!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér