Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valår


brutna löftens

boulevardkreatörer


delar ut himlen


i små leende påsar

av miljövänlig välvilja


spegelbildens vita tänder

sitter fastklistrade


på det förtroliga ansiktet

av ödmjukhet och djupaste sympati


säljer biljetter

tillverkade av hårdmejslad moral

och femstjärnig karaktär





Fri vers av D S
Läst 176 gånger
Publicerad 2010-01-02 15:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vägra rösta!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S