Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pacman och packman


Pacman
Denna käkande gubbe
När Hebbe skaffade sin moderna dator
På den tiden en 286
Med EGA skärm 16 färger
De flesta av er har väl inte ens sett såna


Så kom han ibland in och satte sej
Och sa han skulle ”tömma hjärnan”
Med PACMAN
Efter c:a 2 sekunder så röt jag
”DET RÄCKER NU”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger
Publicerad 2010-01-02 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO