Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oxfile och Potatisgratäng

Vad härligt gott det smakade
med riktig mat nu efter helgerna
som varit väldigt enformigt med
all julmat man måste äta upp

Så en bit oxfile med potatisgratäng
satt väldigt bra för smaklökarna
så denna härliga middagen lever
jag på i flera dagar

Propp mätt som man blev
gör att jag måste lägga
mig en stund och låta den
härliga maten få smälta
så ska det sedan bli gott
med även en kaffe tår




Fri vers av Ann-christin
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 17:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Så härligt och gott det låter
hoppas kaffet smakade lika
gott
2010-01-03

  Ronny Berk
en smaklig anrättning, som måltid och poesi ; vältänkt med vilostunden och kaffetåren...
2010-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin