Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom tankens horisont


Bortom tankens horisont
Vilar den rena godheten i sin linda

Där vill jag vara

I mina drömmar är jag på väg

Breda vingar bär mig genom natten

Färdas i mörker
Över djupa vatten

Passerar ärlighetens port
Sanningen sköljer över mig

Möter smärtan

Det gör så ont

Men jag ska vidare

Min blick är fast och klar
Litar på min bärkraft

Där
Genom morgonens första solstrålar

Kan jag skönja det vackra

Den rena godheten

Jag är framme


Mitt mål är inte längre Du




Fri vers av Aquila
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-02 18:39



Bookmark and Share


  Roula O
målande poesi...
2010-01-07

  firefire
åh vilka fina dikter du skriver! jag bara måste läsa mer av dig!!
2010-01-07

  Anna*
Talade rakt in i min situation. Det finns något gott, något nytt och det är inom räckhåll!
2010-01-06

  Leif Furstedt
Drömmar eller verklighet, oavsett sjunger du på en fin sträng av känslor mot målet.
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila