Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken


Likt en väntande vår
Står jag naken

Blottad

Avvaktande böjer jag mig för din kyla

Allt jag äger
Är denna tomma kropp

Mina känslor har jag gömt undan

De är i säkert förvar


På hemlig ort




Fri vers av Aquila
Läst 583 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2010-01-02 19:40



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Mycket bra skrivet:)
2010-06-04

  aol
suveränt
2010-03-12

    Pierre Ström
Grymt bra skrivet! Känner allt för väl igen mig själv i dessa rader...
2010-03-12

  Roula O
fantastisk...
2010-01-07

  Anna*
Suverän!
2010-01-06

  LassO
du får fram en obehalig dubbel botten här... bra skrivet
2010-01-04

  Linn Korpsång
underbart, ömt och nära
2010-01-03

  En strimma av guld
Grattis!!!
2010-01-03

  En strimma av guld
"På hemlig ort" Vilken slutkläm. En väl skriven dikt som skapar eftertanke. Bra!
2010-01-03

  Sturesdotter
precis så känns det ibland

för att inte säga...

ofta!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila