Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...vad dina ögon sjöng

När jag var ute och gick härom natten vaknade ett minne...

Varma och doftande av jord, skog och mossa där jag i minnet tog mig hemåt på nattmörka vägar med bara månen och min trimmade moped som sällskap.

Jag kommer så tydligt ihåg den berusande känslan när jag stannade upp och tittade mot natthimlen. Och hur jag, när jag skulle svepa luggen ur ögonen kom att känna din  doft från min hud, så nära som om vore det min egen. 

Men jag kan inte minnas vad dina ögon sjöng för mig.

Det gör mig sorgsen.




Fri vers av Roger VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-24 01:54



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
En vemodig berättelse
med ett oväntat slut . . .
*applåd*
2008-02-10

  leopardia
vackert...
2004-07-08

  Cecilia
får mig att tänka på Syrsans sång. Du har skrivit en modern och manlig variant ev denna Zarah Leander-sång.
2004-06-26

  Manal
En så vacker dikt,kan nästan föreställa mig dina minnen =)
2004-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP