Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ledder


En man
Har 2 älskarinnor

Han älskar dem båda
De båda älskar honom


Men de hatar varandra…

Sånt är livet
Kärlek går lätt på vissa ledder
Men inte alls
På andra….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-02 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så kan det bli ibland....
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO