Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlustkonsult


Tala med din bank
Om en alldeles egen ”förlustkonsult”….

Förlustkonsulten
Gör vad han kan
Säger han…
För att ”göra dina pengar större”
MEN tar betalt även om han
Gör dom mindre….

Frågan är mer
Blir de större
För förlustkonsultens tar nästan lika mycket betalt
”om han misslyckas”
det kallas

”Cortage”
och ”Honorar”
”investavgift”’
”uppläggningsavgift”
”avräkningskostnad”
”aviserings avgift”
”fördelningsavgift”

Det finns liksom ingen hejd på
Vad de kan hitta på
I avgiftsväg… på banken
De där ”förlustkonsulterna” på banken
”De gör allt för-sin-lust
Och din förlust”
Det sitter liksom ihop…

”för lust åt sej själv är förlust åt dej”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO