Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragisk ledsen Lise-Lott

"Fredagsnattsojande"

hej
fy fan, vad jag är full just nu
jag har just varit på en fest som jag inte ville gå på
jag visste att dt skulle bli så här
jag sa bara>: nu ghår jag hem
och det gjorde jag
otäckt att vara i ett sånt läge
en bil skulle kunna körtpå mig eller nån skulle kunnat
hoppat fram och v¨åldtagit mig uötan att jag hade brytt mig
jag gick hem ensom
xxx-man blev kvar
men jag bryr mig inte
jag bryr mig inte om honom längre
han får göra vad fan han vill
ursäkta mitt röriga brev men jag ville bara säga det till nån
jag är så jävla full
gonatt
liselott




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO