Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulverjanne på spybar

Jag kan väl fååå....


Lite liemansdamm
Lite skit lite skit
Du kan väl nåt få fram
Jag kan väl få lite på kredit

Dra en lina pådirekten
Känna den härliga effekten
Du bjöd ju mej på första ”högen”
Du gjort mej till ”puleverbögen”

Lite liemansdamm
Lite skit lite skit
Du kan väl nåt få fram
Jag kan väl få lite kredit


Och det på rot....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO