Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruno k öijer & jag

Strange days have found us
Strange days have tracked us down
They're going to destroy our casual joys
We shall go on playing or find a new town

The Doors genomströmmar min ipod jag går längs storgatan på väg hem efter en natt på puben. Frosten har bitit sig fast på allt jag vet att du går vid min sida som en skugga, skuggan av en verklig vän.
Jag tänder en lucky strike och tar ett bloss.

Söndag 4:12, 3 januari 2010

Känner mig som en distad gitarr med något bluesig ton. Ligger på madrassen på golvet tänder ett stearinljus i en gammal vin butelj. Remingtonen står där slagkraftig väntar på att jag ska ta oskulden på det vita pappret fylla det med mitt poetiska bläck.
Min natt var söndertrasad av oljud från en främmande värld. Jag hittar en halv flaska rödvin så nu kan dagen börja, jag tar på mig en vit skjorta och en svart smal slips med svarta jeans. Det låter säkert fancy men det är det enda jag äger det enda som håller klass i alla årstider.
Den sibiriska kylan har bäddat sig ner i mitt landskap det är minst sagt svin kallt, jag sveper det sista ur glaset det känns värmande.




Prosa (Kortnovell) av Neal
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-01 21:16



Bookmark and Share


  Robin V
Jäkligt stämningsfull scen! Mycket bra skrivet.
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal