Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lumparfunderingar



Jag gick med i artilleriet
Sen dess, mår jag kanonbra

Själv blev det infanteriet
Det går, de med

Värre för mej med flyget
Jaha är de klart
Not jet

Marinen då är inte de nåt
Ja om man vågar
Allt för att hålla sej flytande….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO