Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykeln min frihet

Min cykel
Min egen cykel
Men egen 24 tums cykel
En S C O
En gul sådan
Knallgul

Pakethållaren hade hållare på sidan
En läpp
Där passade min väska
En mörkbrun av märket ”Olympia”
Som nöttes ut
Så jag fick en ny
En ADIDAS grön, med axelrem den med

Där
På läppen satte jag in handtaget
Så då hängde den med
När jag kom hem så lät jag cykeln fortsätta in
Och lyfte på det högra benet
Satte in det andra på trappan
Så stod cykeln mellan trappan och en stege

Annars spände man fast hockeyklubban
Längs med ramen men fastspänd av pakethållaren
Cyklade med trampan i skridskon
"allt för spänningen"
Och cykeln var friheten
Det var cykeln som kunde förflytta en
till friheten....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 12:09



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Härligt barndoms minne låter det som.. med mycket känsla bakom, precis som om du slungas tillbaka i tiden när du skriver..så härlig!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO