Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter


Vandrar genom barndomsskog
Trädkronorna sjunger vaggvisor

Viker av vid längtans stig

Dofter väcker minnen till liv

Varför återvänder jag hit
Vad är det jag söker

Hemligheter

Men vill jag veta

Kämpar genom snårig passage
Kommer ut i solig glänta

Jag är så trött nu

Lägger mig ner på mossbädd
Somnar utan svar

Men jag är trygg här




Fri vers av Aquila
Läst 364 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-03 17:24



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Jag kan se hur du vandrar på stigar som liknar min barndoms stigar...mycket fin dikt.
2010-01-09

  Anna*
Dubbelheten kommer väl alltid att finnas men tryggheten är ännu viktigare. Dina ord berör.
2010-01-06

  thyra
Trygghetsdjup i orden. Fint!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila