Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallt krig

fräsande argt
jag tror vi är på toaletten
undrar du ursinnigt
"varför är du så besatt av kryptonit?
varför måste du hela hela tiden
ha en hållhake på folk?"

jag har tänkt.
sprakande och länge
och kommit till det svaret att:

baby,
livet är ett kallt krig.
jag rustar upp
samlar vapen
tills dagen då du hatar mig på riktigt.
och jag måste varna dig,
min söta vän.
mina mentala vapenförråd är överfulla.

slut




Fri vers av zim
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-03 17:33



Bookmark and Share


  xPatrikx
fy fan va bra!

"varför är du så besatt av kryptonit?"
verkligen åååh... jag känner bara PANG, bullseye.
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

zim
zim