Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
översättning och adaption av my valentine


min valentin

vill du vara min valentin?

tja,



det kan inte vara någon annan, inte sant?
och rent ut sagt
så skulle jag aldrig fråga någon annan
skulle jag?


tänk om
jag dukade åt dig vid mitt bord?
skulle du vara redo
när det väl är te
och jag har sett till att ditt socker hålls separat?
från herr brun
och syster ellison
och till och med från brumm?



skulle om jag kunde

är vad du skulle säga, inte sant?






men

tänk om
jag skulle hålla din plats
vid bordet i trädgården
tills du kom?


klädd i färgerna av alla midnatts-valentiner
tja, ja, om det är vad du verkligen är
inte för att jag skulle bry mig
vid min kopp te
och din skål socker

och balkongen står öppen
för att släppa in midnatt

och den underbara melodin


det kan inte vara någon annan, eller hur, inte sant?

bara du




vill du vara min valentin?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Linn Korpsång
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 20:13



Bookmark and Share


    fröken svår
hihi! det kittlas. fint.
2010-10-18

  peter markurth
intressant och välskriven
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Linn Korpsång
Linn Korpsång