Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en soffa ... blir det nog inte i år heller ...

funderade
så där lite tankspritt
och nog rätt högt
"kanske jag kan köpa
mig en soffa
detta år
så vi blir som en
vanlig familj"
så tänkte jag
när jag hörde någon fnissa
" men - mamma
det kan vi ju inte bli
för du är ju
ingen vanlig mamma"

nä... det är jag ju inte
men var det en komplimang
eller ...

det kom jag mig inte för att fråga
fnisset värmde i alla fall i hjärtat




Fri vers av Gunsan
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-03 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan