Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

protest!!!

Hallååå poeter.se
jag fyllde ju nyss 49
inte vill jag vara 50 ett helt år extra!!!




Fri vers av Gunsan
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 20:18



Bookmark and Share


  Gunsan
måste nog erkänna
att jag ser fram emot
att äntligen bli vuxen ;-)
2010-01-04

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja eller hur :-)
2010-01-03

  Cris
:) en del av det ljuva poetlivet att få leva i förstkott...

lite irriterande. Men då får man byta årtal på sig själv så blir det bättre.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan