Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

78





vatten kan vara så mycket mer
förvrider upplösningen tills den bryts itu
knutna händer är hjärtat här
lirkar mig igenom jeanstyg och honung
du får svara om jag vill








Fri vers av georgevillintedö
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö