Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag slängt ut julen och plundrat granen

Nu är julen slut för min del
så nu har jag slängt ut rubbet
fast inte gubben han få vara
kvar många år till skämt å
sido

Nu vill jag se ljust fast det
ännu är långt kvar tills värmen
är här men man kan ju göra
vår likt i sina fönster ändå
och längta och drömma

Så nu har jag slängt ut julen
och plundrat granen så nu
är det rent och ljust i vårat
hus i väntan på ljusare tider
som vi sakta men säkert närmar
oss igen




Fri vers av Ann-christin
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 20:54



Bookmark and Share


  Roula O
jag låter julen att andas in i några dagar till innan jag börjar röja undan :)
2010-01-04

  anits VIP
Det låter som du har börjat ta in våren
hos mig finns ingen gran, men adventstakar
och stjärnor får lysa några dagar till
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin