Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor låter sina antipatier gentemot , t ex, socialismen , förblinda dem så att deras tänkande ,till slut, bara blir att svärta ned och förkasta, de fördelar som finns, de "har aldrig existerat"....., poetar kring detta...


"När Hatet förblindar....."

De ser inte
De hör inte
De vill inte se
De vill inte höra

De har bestämt sej
att hata
att förkasta
att förpesta
att förneka

De vill inte
se fördelar
De vill bara
blunda
De är rädda
för rättvisan
De är rädda för
folkets kraft
De fruktar
de låga
klasserna
De har ingen
känsla
bara för
penningen
den ska styra.............

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska