Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter

.

Mamma,
du kan få hålla om mig nu




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 529 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-04 00:20



Bookmark and Share


  frostblomma
Enkel och kort, men träffade rakt i hjärtat! Mycket fin.
2010-01-07

  Myself
få ord med mycket innehåll,blev rörd på nåt vis.
2010-01-06

  Hans Christian
Berörande !
2010-01-04

  Mr Lindemann VIP
Mördarfarmor närmar sig brutalt
Massakermoster tar nacksving på en
då gammelfaster hugger med kniven i ens bröst
kommer då mamma till tröst?
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna