Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varg

jag är varg i värmlands skogar

det är kallt

vi är jagade hela min stam är utrotningshotad av männen med den långa pinnen
som plötsligt kan meja ner mig och min familj

min instinkt räddar mig inte längre
det är som att vara fast i en fålla

vi är alla dödsdömda







Fri vers av Rosanne Almgren
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosanne Almgren