Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena ögon

förlåt, min mänskliga svaghet som drivit bort livet
att längta efter fullkommning
är att möta
allt det svaga
och det gör ont

jag längtar efter fullkommning
vet inte varför
efter det ljusa vackra
där själen fått ro

nu ser jag mitt panorama
det som är mitt liv
det som blev en katastrof djupt i mitt hjärta
redan som barn

åh förlåt mitt inre lilla barn förlåt
du är innerligt älskad
och behöver inte skämmas mer
gå ut och möt livet
ge din kärlek mer

möt sången i ditt hjärta
våren kommer snart















Fri vers av Rosanne Almgren
Läst 259 gånger
Publicerad 2010-01-24 06:28



Bookmark and Share


  stella
Åh så hoppfullt!
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Rosanne Almgren