Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon ska se sonen

en mörk lång natt
som varat många år
hur överlever man en sorg av sitt barn
som far illa illa illa

det var generationers våld och kamp
som också vi hamnade i

idag har jag fått veta att orden kommer tillbaka
att natten gått över i gryning

smärtan är här just nu ofantlig
den rider mig släpps ut
det får vara så
och jag behöver berätta sörja och känna
utan att skämmas

det är nåden som nått oss
och fast jag är ledsen
går tacksamheten över mitt förstånd

som en chock
för jag trodde det var förbi
trodde det aldrig skulle bli bra


jag är en av dem som hittats i stenmassorna

så känns det




Fri vers av Rosanne Almgren
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-20 11:24



Bookmark and Share


  stella
Ett offer som släppts fritt...tack för skön läsning!
2010-01-24

    ej medlem längre
starkt
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Rosanne Almgren